Locatie

_MG_3561Ne găsiţi în Otopeni, într-o locaţie cunoscută de cei care apreciază calitatea. Amenajat cu migală de adevăraţi artişti, Milaneze Playground este ca o dedicaţie pentru cei pe care îi iubim. Peste 6 luni de muncă handmade, făcută de iubitori de frumos. Cei mai buni meşteri au sculptat o lume întreagă. Peste 300 mp întruchipaţi în secvenţe subacvatice fabuloase: recifuri şi creaturi viu colorate, lumini surprinzătoare şi senzaţia că te afli efectiv sub apă. O încântare pentrzu o copii şi o surpriză pentru părinţi. Cei mici vor pune întrebări, cei mari vor răspunde bucuroşi. Toţi am fost copii.
Tuturor ne place să descoperim mereu ceva nou! La Milaneze Playground copiii voştri se vor transforma în adevăraţi cercetători ştiinţifici. Lumea Milaneze Playground e lumea lor.

_MG_3276

Cel mai recent şi surpinzător loc de joacă pentru copii din Bucureşti-Otopeni a fost creat cu atâta pasiune încât era cât pe ce să uităm să ne oprim din lucru. Dacă era după noi…îl gândeam, îl reamenajam, îl coloram iar şi iar până…nici nu ştim când. SINGURUL LOC DE JOACĂ PE TEMATICĂ MARINĂ/SUBMARINĂ DIN ROMÂNIA modelat după cele mai avansate idei de design şi conceput pentru cei mai pretenţioşi copii. Milaneze Playground e un pas mare în educaţia celor mici. Şi noi am fost copii. Şi noi avem copii. Ştiţi bine şi voi că, aţi fi în stare de orice ca să vedeţi un zâmbet pe faţa micului erou sau a prinţesei. Vă aşteptăm în Milaneze playground să vedeţi ce n-aţi mai văzut niciodată.